Flamuri i Turks dhe Kaikos

Flamuri i Turks dhe Kaikos është i ngjashëm me flamujt e varësive dhe kolonive të tjera Britanike për shkak se ka Flamurin e Unionit në qoshin e majtë të sipërm dhe stemën e vet në të djathtë.

Flamuri i Turks dhe Kaikos

Shih dhe këtëRedakto