Flag of the United Kingdom.svg
Turks and Caicos Islands
Flag of the Turks and Caicos Islands.svg [[Figura:|85px|Emblema - Turks dhe Kaikos]]
Flamuri Lokal Stema
Vendndodhja - Turks dhe Kaikos

Ishujt Turks dhe Kaikos (Anglisht: Turks and Caicos Islands (TCI)) janë një Territor Britanik përtej Detit që përbëhen nga dy grupe ishujsh tropikalë në Indiet Perëndimore.

HistoriaRedakto

 Artikulli kryesor: Historia e Turks dhe Kaikos.


GjeografiaRedakto

 Artikulli kryesor: Gjeografia e Turks dhe Kaikos.