Flavius Josephus lindi në vitin 37/38 të erës sonë dhe vdiq në vitin 100 të, njihet si shruesi i biografisë së Jezus Krishtit.

Stub biografi.png Ky artikull në lidhje me Biografia është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.