Fushë-Muhurri

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës
Flag of Albania.svg Fushë-Muhurri
Noimage.png
Emri: Fushë-Muhurri
Qarku: Qarku i Dibrës
Rethi: Rrethi i Dibrës
Komuna: Komuna Muhurr
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Fushë-Muhurri është një fshat në Shqipëri...

GjeografiaRedakto

DemografiaRedakto

EkonomiaRedakto

HistoriaRedakto

Shih dhe këtëRedaktoLidhje të jashtmeRedakto