G-Unit është një grup rap amerikan kriuar në Nju Jork, thelmueset e grup-it jane 50 Cent, Lloyd Banks dhe Tony Yayo. Më vonë iu bashkua Young Buck, The Game, Olivia, Hot Rod dhe Kidd Kidd.

AnetaretRedakto

Ish-AnetaretRedakto