Gajush

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Lezhës

Gajushi është një fshatkomunën Shënkollrrethin e LezhësShqipërisë.Gajushi shtrihet ne fushen e bregut te Matit. Ne veri kufizohet nga fshati Spiten,ne jug kufizohet nga lumi Mat,ne lindje nga fshati Zejmen dhe ne perendim nga fshati Shenkoll.