Gjurmët

Gjurmët janë grup kosovar i muzikës rokenroll i periudhës 1980-1986. Grupi kishte pesë anëtarë. Vokalisti i grupit ishte Migjen Kelmendi, tani gazetar dhe publicist i njohur. Në vitin 2002, Gjurmët publikuan projektin Gjurmët LP, një përmbledhje e këngëve të tyre me incizim të lartë dhe shkrime retrospektive të Kelmendit për kohën e funksionimit të grupit. Grupi Lindja e ka vazhduar më pas traditën e Gjurmëve nëpërmjet këndimit të këngëve të tyre.

Për shkak të mos disponueshmërisë së CD-së së "Gjurmët LP" në dyqane dhe shërbime online të transmetimit të muzikës; ju mund t'i shkarkoni këngët me "FLAC Lossless Audio codec" (.flac) dhe ".mp3" :këtu.

Këngët

Redakto

01. Gjurmët - Bijt e Shekullit Te Ri

02. Gjurmët - Dita

03. Gjurmët - Era

04. Gjurmët - Grimi Cfar Shie Ka

05. Gjurmët - Hapi Syte E Zeze

06. Gjurmët - Hero I Qytetit Pa Lum

07. Gjurmët - Kaçurrelja

08. Gjurmët - Kaçurrelja(Origjinali)

09. Gjurmët - Karrigat

10. Gjurmët - Kendoj, Egzistoj

11. Gjurmët - Kenga Ime E Pakenduar

12. Gjurmët - Kur Dielli Perendon

13. Gjurmët - Le Te Behet Ferr

14. Gjurmët - Mendoja Cdo Gje Merr Fund Pa Ty(Grimca)

15. Gjurmët - Mikrofoni

16. Gjurmët - Mos I Bjer Bukes

17. Gjurmët - Muzike Per Disponim Te Mengjesit(origjinali)

18. Gjurmët - Ndonje Gjurme Duhet Lene

19. Gjurmët - Ne Prishtine

20. Gjurmët - Ne Tren Per Perzeren

21. Gjurmët - Nen Rrogoz

22. Gjurmët - Nje Grusht Qerrshi

23. Gjurmët - Nje Pike Vese

24. Gjurmët - Njeriu Dhe Kulla

25. Gjurmët - N'tren Per Perzeren

26. Gjurmët - O Bo Bo

27. Gjurmët - O Moj

28. Gjurmët - Pse Nuk Leshon Pe

29. Gjurmët - Shikimi I Ngrohte

30. Gjurmët - Si Nuk Te Verejta

31. Gjurmët - Te Gjitha Rruget Te Cojne Ne Prishtine

32. Gjurmët - Te Shtrire Mbi Kanape

33. Gjurmët - Te Vallezojme

34. Gjurmët - Ty

35. Gjurmët - Vendosa, Do Ta Ze

36. Gjurmet - Te gezuar dhe te Qeshur