Disambig.svg Shih: Golem (kthjellim).

Golemi është një fshatkomunën Rrethinatrrethin e ShkodrësShqipërisë.

Sipërfaqja e ti është 0,5 km², është vend bujqësor. Laget nga Liqeni i Shkodrës dhe lumi Kir në perëndim kalon rruga nacionale.

Shih edheRedakto