Greatest Hits: My Prerogative

"Greatest Hits: My Prerogative" është përmbledhje e këngëve më të dëgjuara gjer në vitin 2004 të këngëtares Britney Spears. Albumi u realizua më 1 nëntor të vitit 2004 në Japoni, më 8 nëntor, 2004 më gjithë botën, dhe më 9 nëntor të vitit 2004SHBA dhe Kanada.

Këngë më të njohura në këtë album janë:


Eighth notes and rest.svg Ky artikull në lidhje me muzikën është i cunguar. Ju mund të ndihmoni duke e përmirësuar këtë artikull.