Hala El Turki

këngëtare bahreinase

Hala El Turki (Arabisht: حلا الترك; lindi më 15 maj 2006) është një këngëtare nga Bahreini. Ajo morri pjesë në Star Junior më 2009 në kanalin Abu Dhabi TV dhe ajo u bë e popullarizuar për publikun kur ajo u zgjodh në emisionin Arabs Got Talent në vitin 2011.[1]

Hala El Turki
U lind15 maj 2002
Manama, Bahreini
VeglatVokal
Vitet aktive2009-prezent

DiskografiaRedakto

Viti Kënga Emri në arabisht
2011 I Love You Mama song بنيتي الحبوبة
2012 Baba Nezel Maasha së bashku me Mohamed Al Turk بابا نزل معاشه
2012 Zahgana song زهقانة
2012 Jaa Al Qamar (جاء القمر) ft. Aseel Omran جاء القمر
2012 Ya Rab Samehny Ya Rab يارب سامحني
2013 Mamlakat El Bahrain مملكة البحرين
2013 Happy Happy هابي هابي
2013 Namy ft. Aseel Omran نامي
2014 Tren Tren ترن ترن
2015 Live In The Momentlk _
2015 Ah Ya Qamar (اه ياقمر) ft. Dounia Batma آه يا قمر
2016 Why I'm So Afraid لماذا أنا خائف جدا
2017 Happy Birthday Hammad[2] عيد ميلاد سعيد حماد
2017 A3shak Deraty أعشق ديرتي [3]
2018 Memnou3 Al Lams ممنوع اللمس
2018 Ok Habibi اوكي حبيبي
2018 Nahwaky Ya ElBahrain لا_الترك_-_نهواك_يا_البحرين

ReferimeRedakto

  1. ^ "Young Bahraini singer enthrals Dubai crowd". Trade Arabia. 17 gusht 2015. Marrë më 4 tetor 2016. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  2. ^ "Hala Al Turk Happy Birthday Hammad". {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  3. ^ ""أعشق ديرتي" تحقق نجاحًا كبيرًا برؤية إيناس يعقوب". Marrë më 2018-02-01. {{cite news}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Lidhje të jashtmeRedakto