Hazal Filiz Küçükköse (lindi më 9 shkurt 1988) është aktore turke.[1]

Hazal Filiz Küçükköse
U lind9 shkurt 1988
Burhaniye, Mersin, Turqi
KombësiaTurke
TitulliHazal Filiz Küçükköse

FilmografiaRedakto

Viti Seriali Roli
2009-2010 Deniz Yıldızı Gozde
2011-2012 Kalbim Seni Seçti Ada
2012 Ustura Kemal Kalisto
2012 Uçurum Mysafir
2014 Beni Affet Lejla
2014 Günahkar Aslihan Karasu
2015-2017 Dashuri e Pafund Zejnep Sojdere Kozxhollu
2017 Rüya Elif Ardallë
2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi Melike
2020- Zemheri Berrak

ReferimetRedakto

  1. ^ "Hazal Filiz Küçükköse". Beyazperde.com. Marrë më 2 tetor 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)