Në hapësirën e një nate të vetme, disa vrasës të një bande trondisin një qytezë të vogël shqiptare. Një prokuror fillon të hetojë çështjen duke marrë në pyetje të vetmit dëshmitarë të vrasjeve. Mos ishte vallë vetëm një krimë pasioni? Ndoshta misteri do të mbetet gjithnjë një sekret. Është ky filmi "Hije" (film) i regjizorit Jotti Ejlli i zhanrit thriller. [1]

Regjisori dhe ekipiRedakto


ReferimeRedakto