Histologjia është një nga disiplinat e mjekësore që merret me studimin (mikroskopik) të indeve dhe organeve të trupit.

Histologjia (1950)

Historia e HistologjisëRedakto

BibliografiaRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto