Insituti Politeknik i Shkencave të Avancuara (Francë)

Aviacionit është një universitet privat e themeluar në 1961 dhe bazuar në Ivry-sur-Seine dhe Toulouse

Insituti Politeknik i Shkencave të Avancuara (Francë) (frëngjisht: Institut polytechnique des sciences avancées (IPSA)), aviacionit është një universitet privat e themeluar në 1961 dhe bazuar në Ivry-sur-Seine, Lion, Marseja dhe Toulouse.

Që nga viti 1998, shkolla është pjesë e IONIS Education Group.

BibliografiRedakto

Nicolas Tenoux (IPSA 2007), 6 mois dans la vie d’un Pilote de ligne: Les secrets du quotidien..., 2020, Amazon, 51p., (ISBN 9798637449200), p. 10

Lidhje të jashtmeRedakto