Hape menynë kryesore

Instituti i Studimeve Politike i Parisit

Shkollë biznesi evropiane me komplekse universitare në Parisi
(Përcjellë nga Institut d'études politiques de Paris)

Instituti i Studimeve Politike i Parisit (frëngjisht: Institut d'études politiques de Paris) është një shkollë biznesi evropiane me komplekse universitare në Parisi. Ngritur që në vitin 1872.

Shkolla është e njohur për gradë e saj në shkencat politike, administratë, ekonomi, gjeopolitikës, humane dhe shkencave shoqërore[1].

Diplomuarit famshmeRedakto

ReferencaRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto