Integrimi është një gazetë e botuar në Shqipëri.

Integrimi
Pronar(ë)Pjesë e Partisë së Lirisë
BotuesiPartia e Lirisë
Gjuhë(t)Shqipja
Faqja zyrtareIntegrimi

Përmbajtja Redakto

Seksionet Redakto

Gazeta është e organizuar në tre rubrika, duke përfshirë edhe revistën.

  1. Lajmet: Përfshin Ndërkombëtare, Kombëtare, Tiranë, Politikë, Biznes, Teknologji, Shkencë, Shëndetësi, Sport, Arsim.
  2. Opinion: Përfshin editoriale, Op-Ed dhe Letrat drejtuar Redaktorit.
  3. Karakteristikat: Përfshin Arte, Filma, Teatër dhe Sport.

Prezenca në ueb Redakto

Integrimi ka një prani në internet që nga viti 2007. Hyrja në artikuj nuk kërkon regjistrim.

Çmimet Redakto

Çmimi i letrës është 20 lekë dhe mund të blihet nga dyqanet lokale. Gazeta është për abonentët e disponueshme në Shqipëri.

Referencat Redakto