Hape menynë kryesore
Java, botimi 2

Java është revistë javore shqiptare, numri i parë doli më 7 janar 2012.[1] Java zëvëndëson revistën MAPO. Skënder Minxhozi, Lorenc Vangjeli, Ben Andoni dhe rubrikën Shqipni e Harrume e Artan Lames dhe disa bashkëpunëtorë të hershëm të projektit Mapo, kanë ndërmarrë nismën për të vijuar rrugën e nisur pesë vjet më parë.


Lidhje të jashtmeRedakto

Ballina të revistësRedakto

ReferencaRedakto

  1. ^ Rikthehet MAPO, tashmë revista quhet JAVA, Gazeta Tema, 5 janar 2012