James Donald "Jim" Root ( i lindur 2 tetor 1971), gjithashtu i njohur nga numri i tij #4, është një muzikant Amerikan, i njohur si kitarist i grupit Heavy Metal Slipknot, dhe gjithashtu kitarist i grupit Hard Rock Stone Sour. Ai ishte anëtari i fundit që iu bashkua grupit Slipknot, në janar 1999.

Jim Root
Informacione

ReferimetRedakto