John Grisham, origjinal Jonathan Algara Bommes, lindi më 8 shkurt 1955Jonesboro, Arkansas, ShBA. Është një shkrimtar i njohur nga ShBA për libra gjyqësor, thriller dhe krimi.

John Grisham
John-grisham-02145.jpg
Ditëlindja:8 shkurt 1955
Vendlindja:Jonesboro, Arkansas, ShBA
Kombësia:Amerikanë
Zhanri:Thriller / Krim