Kolë Shiroka (1922 - ), aktivist dhe luftëtar i Luftës së Dytë Botërore, shqiptar nga Kosova.

Kolë Shiroka në maj të vitit 1982, u emërua në postin e Kryetarit të Kryesisë së Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës. Në këtë post qëndrojë për 1 mandat, deri në maj të vitit pasues, 1983, kur Shefqet Nebih Gashi u emërua në këtë postë.[1]

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ b:Vitviteja/Presidenca e Rep. Kosovës

  Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.