Njësia administrative Kukur

(Përcjellë nga Komuna Kukur)

Njësia administrative Kukur .

Njësia administrative Kukur

Ndërtimi gjeologjik Redakto

Kjo njësi përfaqësohet kryesisht nga disa lloje shkëmbinj sedimentarë: flishet, karbonatikët (që janë shkëmbinj me pak të qëndrueshem krahasuar me llojet e tjera të shkëmbinjve) dhe ata magmatikë (që janë më të qëndrushëm-rezistent dhe gjenden kryesisht në masivet e kësaj njësie).

Pozita gjeografike Redakto


Vendbanimet Redakto

Përbëhet nga disa fshatra: Kukur, Grazhdan, Gribë, Kalaj, Mukaj, Rashtan, Irmath, snosëm, Sojnik

Popullsia Redakto


Burimet Redakto

Shiko edhe Redakto