Komuna e Veçanit është komunë rurale që shtrihet në pjesën perëndimore të Maqedonisë duke u kufizaur me Komunën e Strugës si dhe në perëndim me Republikën e Shqipërisë.

Komuna e Veçanit

Qendra e komunës gjendet në Veçan.

Gjeografia

Redakto

Komuna e Veçanit ka një pozitë gjeografike ...

Demografia

Redakto

Sipas regjistrimit të vitit 2002 në Komunën e Veçanit jetojnë 2 433 banorë.

Ekonomia

Redakto

Popullata e komunës së Veçanit më së shumti merret me ...

Vendbanimet

Redakto

Komuna e Veçanit i përfshin si vendbanim vetëm fshatin Veçan.

Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto