Ky artikull merret me Komunën e Vitisë. Për qytetin e Vitisë shiko në faqen përkatëse.

Komuna e Vitisë
Komunë
Popullsia
 • Gjithsej38.907

Komuna e Vitisë është një komunë (njësi administrative{ në pjesën jugore të Kosovës, ndodhet në rajonin e Gjilanit ndërsa selia administrative e komunës gjendet në qytetin e Vitisë.

Pak histori

Redakto

Gjeografia

Redakto

Ekonomia

Redakto

Demografia

Redakto

Kultura

Redakto

Politika

Redakto
   *LPK

Të tjera

Redakto
   * Telekomunikacioni
   * Transporti
   * Ushtria
   * Pushime

Shiko dhe këtë

Redakto

Burim i të dhënave

Redakto
  • ...

Lidhje të jashtme

Redakto