Komunikacioni (lat. communicare "komunikoj") është sistemi i rrugëve dhe i llojeve të ndryshme të ndërlidhjes tokësore, detare dhe ajrore në një vend ose ndërmjet disa vendeve. Ajo është tërësia e mjeteve që sigurojnë lëvizjen e njerëzve dhe të mallrave.

Shih edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

  WikiFjalori: Komunikacioni – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë