Konferenca mbi filmin e Evropës Jug - Lindore

Konferenca mbi filmin e Evropës Jug - Lindore është konferencë në të cilën është shfaqur seriali kosovarë Jeta e një toke si dhe filmat : "Toka e askujt" (nga Bosnja dhe Hercegovina), "Para shiut" (nga Maqedonia) dhe "Në duart e të rrezikshmeve" (film dokumentar mbi holokaustin, fitues i oskarit për vitin 2000). "Jeta (film)" është shfaqur edhe në festivalin e filmit ndërkombëtar në Oklahoma ku kane marre pjese më se 48 filma nga e tërë bota.

Shih edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto