Jeta e një toke është seriali i parë i pasluftës në Kosovë. Jeta e një toke është prodhuar nga "The Association of Culture and Art Development in Balkans – ACADB" dhe është shfaqur në KTV në vitin 2001 - 2002. Projekti ështe financuar nga Zyra AmerikanePrishtinë. Ka 15 seri me 15 tema që shoqëria kosovare ballafaqohet pas luftës në Kosovë me zhanër edukativo-arsimor me nuancë artistike dhe argëtuese, moto e të cilit është zhvillimi i shoqërisë civile dhe demokratike. Çdo seri e këtij seriali është punuar me BETA SP dhe ka kohëzgjatje nga 30 deri në 50 minuta. Ka të involvuar 14 regjisorë, 10 skenaristë dhe 104 aktorë profesionistë (duke mos përfshirë statistët).

Prodhuar nga Avni Abazi

Të dhëna mbi serialin Redakto

Afër 4000 amerikanë e kanë parë këtë serial. Seriali Jeta e një toke është prezantuar deri më tani në : American University in Bulgaria, Oklahoma University, Oklahoma Central University, Loyola University, Nichols State University, Norman Collage , Columbus University si dhe në Emerson UniversityBoston. Është shfaqur po ashtu në : Konferencën mbi filmin e Evropës Jug - Lindore.

Seriali: Jeta e një toke Redakto

 
Foto nga seria 1

Seria 1 : Njeriu në Rrota Redakto

 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 2 : Piktura Redakto

Seria 3 : Gjykimi Redakto

 
Foto nga seria 3
 
Foto nga seria 4

Seria 4 : Kindapimi Redakto

 
Foto nga seria 5

Seria 5 : Nga rruga në rrugë Redakto

 
Foto nga seria 6

Seria 6 : Gratë Redakto

Seria 7 : Pacienti im Redakto

 
Në pritje të fotografive të tjera
 
Foto nga seria 8

Seria 8 : Shtepia prej qelqit Redakto

 
Foto nga seria 9

Seria 9 : Trokitje në Kohë Redakto

Seria 10 : Kosovarët Redakto

 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 11 : Studentat Redakto

 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 12 : Heshtja Redakto

 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 13 : Dyshimi Redakto

 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 14 : Aroma e Qytetit Redakto

 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 15 : Jeta e një toke Redakto

 
Foto nga seria 15

Shiko edhe Redakto

Serialet shqiptare

Lidhje të jashtme Redakto