Kostanjevica në Krka (gjermanisht: Landstraß an der Gurk) është një vendbanim, qendër komune dhe qytet zyrtar në Slloveni, në Rajonin e Posavskës.

Kostanjevica-grad-samostan-3.JPG

Shih edheRedakto