Filmi flet për historinë e një njeriu, i cili drejtohet nga djalli. Ai nuk mund ta dallojë të mirën, sinqeritetin dhe naivitetin, por hakmerret gjithmonë me cinizëm dhe mbetet i destinuar të vuajë ferrin.

[1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok

[[Kategoria:Filma 2011]