La Bouche ishte një grup gjerman duke interpretuar muzikë elektronike. Frank Farian e krijoi atë në 1994, duke zgjedhur Melanie Thornton dhe Lane McCray si anëtare të dyshes. Single-ja e parë "Be My Lover" u ngrit në top 10 në katërmbëdhjetë vende, Gjermania në vendin e parë. Albumi i parë, Sweet Dreams, shiti platin në pesë vende dhe ar në nëntë vende. Albumi i dytë S.O.S, i njohur gjithashtu si "A Moment of Love", u publikua në 1998.

La Bouche
2018-08-12 ZDF Fernsehgarten La Bouche-1348.jpg
Informacione
PrejardhjaFrankfurt am Main
Flag of Germany.svg Gjermani
ZhanriEurodance
Dance
LabelHansa Records, RCA
Vite aktiv1994
Anëtarët
Frank Farian
Melanie Thornton (1994 - 2000)
Lane McCray (1994 -)
Natasha Wright (2000 - 2001)
Cayo Sheconi (2001)
Sophie Cairo (2016 -)
Webfaqja
www.officiallabouche.com

Thornton nisi një karrierë solo në vitin 2000. Ai u zëvendësua nga Natascha Wright. Grupi lëshoi ​​single-in "All I Want", i cili shiti dobët dhe Farian vuri projektin në akull. Thornton vdiq në një aksident ajror më 24 nëntor 2001 në Zyrih.

DiskografiaRedakto

AlbumetRedakto

  • Sweet Dreams“ – 1995
  • All Mixed Up“ – 1996
  • A Moment Of Love“ – 1997
  • S.O.S.“ – 1998
  • The Best Of La Bouche“ – 2002
  • Greatest Hits“ – 2007

KëngëRedakto

  • Sweet Dreams“ – 1994
  • Be My Lover“ – 1995
  • Fallin' In Love“ – 1995
  • I Love To Love“ – 1995
  • Sweet Dreams“ (Edicioni amerikan / Botimi i dytë në Mbretërinë e Bashkuar) – 1996
  • Bolingo (Love Is In The Air)“ – 1996
  • You Won't Forget Me“ – 1997
  • A Moment Of Love“ – 1998
  • S.O.S.“ – 1999
  • All I Want“ – 2000
  • In Your Life“ – 2002
  • Sweet Dreams 2017“ – 2017
  • Night After Night“ – 2018