Lenart në Slovenske gorice ( gjermanisht: Sankt Leonhard in den Windischen Büheln ) është një vendbanim, qendra e komunës Lenart dhe qytet zyrtar në Slloveni, në rajonin e Podravskës .

Lenart-pogled1.jpg

Shih edheRedakto