Lise Meitner lindi më 17 nëntor 1878Vjenë dhe vdiq më 27 tetor 1968Cambridge. Ishte kimiste dhe fizikane nuakleare austro-suedeze.

Shih edhe Redakto

  • Otto Hahn, ka një fotografi me Lise Meitner.