Lista e nënzhanreve së muzikës rock

artikull-listë e Wikimedias

Kjo është listë e zhanrit muzikor që rrjedh nga Rock 'n' Roll dhe përfshin zhanret kryesore rock, metal, punk, and alternative rock.


ReferimetRedakto