Live at Brixton Academy është albumi live zyrtar i katërt i grupit heavy metal Motörhead. Disku doli në treg më 9 dhjetor 2003 nëpërmjet SPVs dhe komprendon koncerti eseguum nga grupi në vitin 2000Londër.

Live at Brixton Academy
Skeda:Brixton.jpg
Live album by
Realizuar9 dhjetor 2003
Inçizuar2000
ZhanriHeavy metal, Hard rock
Gjatësia158:00
EtiketaSPV
ProducentMotörhead
Motörhead chronology
Hammered
(2002)
Live at Brixton Academy Inferno
(2004)

Këngët Redakto

Disku 1 Redakto

 1. "We Are Motorhead"
 2. "No Class"
 3. "I'm So Bad (Baby I Don't Care)"
 4. "Over Your Shoulder"
 5. "Civil War"
 6. "Metropolis"
 7. "Overnight Sensation"
 8. "God Save the Queen"
 9. "Born to Raise Hell"
 10. "The Chase Is Better Than the Catch"
 11. "Stay Out of Jail"
 12. "Dead Men Tell No Tales"

Disku 2 Redakto

 1. "You Better Run"
 2. "Sacrifice"
 3. "Orgasmatron"
 4. "Going to Brazil"
 5. "Broken"
 6. "Damage Case"
 7. "Iron Fist"
 8. "Bomber"
 9. "Killed by Death"
 10. "Ace of Spades"
 11. "Overkill"

Pjestarët Redakto