Lulu (ルールー Rūrū) është një personazhrolë lojrën kompjuterikeSquare Enix, Final Fantasy X. Ajo është një nga rojet e Yuna, dhe ajo e trajton atë si një motër të vogël.

LuluC-bart1.png Ky artikull në lidhje me Personazhi fiktiv është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.