Lumi i Solnanit

lum në lindje të Francës

Solnan (Frëngjisht: le Solnan) është lum me 61.6 kilometra i gjatë. Lumi ndodhet në departamentet Ain dhe Saône-et-Loire në lindje të Francës.[1]

Lumi Solnan

ReferimetRedakto