Mañana es para siempre (Nesër është përgjithmonë) është një telenovelë meksikane, që filloi transmetimi më 20 tetor 2008 nga XEW Canal de las Estrellas. Univision filloi transmetimin e telenovelës në Shtetet e Bashkuara23 shkurt 2009. Prodhohet nga Televisa dhe është një prodhim i Nicandro Díaz González. Historia është aktruar nga : Lucero, Fernando Colunga dhe Silvia Navarro. Kjo telenovele eshte transmetuar ne Shqiperi te kanalin e Tring Digitalb 3plus ne vitin 2012.

Përmbledhje

Redakto

Fernanda është vajza me e re e Gonzalo Elizalde pronar toke, pronar i një kompanie të madhe qumështi, Eduardo është djali i Soledad, zonjë e familjes Elizalde. Të dy fëmijët janë rritur së bashku dhe janë të bashkuar nga një dashuri të pafajshëme dhe të drejtë, pavarësisht nga ndryshimi në klasa sociale. Gonzalo jeton me gruan e tij për fat të mirë Montserrat dhe 5 fëmijët të tyre, pa dyshuar se një armik i papajtueshëm po kanoset.

Aktorët

Redakto
Aktorët Roli
Lucero Bárbara Greco de Elizalde / Rebeca Sánchez
Fernando Colunga Eduardo Juarez/Franco Santoro
Silvia Navarro Fernanda Elizalde
Sergio Sendel Damián Gallardo
Rogelio Guerra Gonzalo Elizalde/Artemio Bravo
Dominika Paleta Liliana Elizalde
Guillermo Capetillo Aníbal Elizalde
Roberto Palazuelos Camilo Elizalde
Carlos de la Mota Santiago Elizalde
Arleth Terán Priscila Alvear de Elizalde
Marisol del Olmo Erika Astorga
Ariadne Diaz Aurora Méndez Sánchez
Mario Iván Martínez Steve Norton
Alejandro Ruiz Jacinto Cordero
Dacia Arcaraz Margarita Campillo
Aleida Núñez Gardenia Campillo
Claudia Ortega Flor Campillo
Zaneta Natasha
Luis Bayardo Ciro Palafox
Jaime Garza Silvestre Tinoco
Tania Vazquez Venus
Mariana Rios Martina Tinoco
Benjamin Rivero Lucio Bermejo
Janet Ruiz Adolfina
Ricardo Silva Plutarco Obregón
Archie Lanfranco Rolando Alvear
Esteban Franco Osvaldo
Luis Gimeno Father Bosco
Lourdes Munguia Dolores "Dolly" de Astorga #1
Ofelia Cano Dolores "Dolly" de Astorga #2
Humberto Elizondo Agustín de Astorga
Hilda Aguirre Graciela Palafox
Rafael del Villar Simón Palafox
Yolanda Cianni Úrsula de Gallardo
Jaime Lozano Jairo Roca
Maria Prado Dominga Ojeda
Fabian Robles Vladimir Piñeiro
Edith Márquez Julieta Sotomayor