Manol Konomi

politikan shqiptar

Manol Konomi, lindi më 24 nëntor të vitit 1910 në fshatin Polican të Gjirokastrës dhe vdiq më 3 qershor të vitit 2002Tiranë, ishte politikan shqiptar i pas Luftës së Dytë Botërore.

Aktiviteti politikRedakto

  Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.