Merdar (serbisht: Мердаре/Merdare) është fshat në komunën e Kurshumlisë, Serbi. Në vitin 1878 fshati ishte i ndarë, me një pjesë në Kosovë dhe pjesa tjetër në Serbi.

Merdar
Fshat

Shih edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto