Hape menynë kryesore

Michael Reilly Bruke është aktor amerikan i lindur 27 nëntor 1969 i cili ka luajtur në filma po ashtu dhe në seriale televizive si CSI: New York,Mars Attacks si dhe CSI dhe filmi i në të cilin luajti rollin kryesor isht Ted Bundy (film) ku luajti rolin e vrasësit.

Michael Reilly Burke
Informacione personale
Ditëlindja 27 nëntor 1969
Vendlindja New York,SH.B.A
Role të shquar Ted Bundy
Filma & seriale 
 shquar
Ted Bundy (film),Mars Attacks
Kombësia Amerikan

BiografiaRedakto

KarieraRedakto

ReferncatRedakto