Mihal Sherko (Korçë, 27 tetor 1887 - 1964) ka qenë profesor latinishteje, nëpunës i lartë dhe anëtar i ngarkuar me Punët e Jashtme gjatë fazës tranzitore të pushtimit italian. U dënua me 20 vjet burg nga Gjyqi Special.

Biografia

Redakto

Referimet

Redakto