Hape menynë kryesore

Koordinatat: 41°19′43.88″V 19°48′43.88″L / 41.3288556°V 19.8121889°L / 41.3288556; 19.8121889

Ministria e Arsimit dhe Sportit është një ministri e Republikës së Shqipërisë.