Miola Sitaj është aktore shqiptare e cila ka luajtur në disa filma me karaktere të vërteta kombëtare,siq është filmi Mao Ce Dun i krijuar në vitin 2007 me aktorin e njohur Fadil Hasa dhe regjisorin Besnik Bisha.Poashtu ka luajtur edhe në filmin Sekretet i krijuar në vitin 2008.