Mrekullia (lat. miraculum = mahnia) është një dukuri e pashpjegueshme për një ndërhyrje të mbinatyrores apo hyjnores, gjatë së cilës ligjet fizike duket se mposhten, pezullohen, apo tjetërsohen. Njerëz të besimeve të ndryshme kanë përkufizime të ndryshme në lidhje me fjalën "mrekulli".

Mrekullitë në fe Redakto

Mrekullitë në Bibël Redakto

Mrekullitë sipas shkencës dhe filozofisë Redakto

Pohime bashkëkohore për mrekullitë dhe dëshmitë Redakto

Shiko edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto