Murska Sobota (29) (5355064494).jpg

Murska Sobota (hungarisht: Muraszombat, gjermanisht: Olsnitz) është një vendbanim, qendër komune dhe një qytet zyrtar në Slloveni e ku ndodhet edhe selia e rajonit të Pomurskes .

Shih edheRedakto