Në dhomën katër me tre është një shfaqje teatrale e luajtur në teatrin Dodona në Prishtinë. Premiera e kësaj shfaqjeje ishte më 18 dhjetor të vitit 1999.

Stafi Redakto

Autor: Agim Deva;
Regjia: Melihate Qena;
Luajtën: Valdet Rama, Faik Gashi, Avni Hoti, Avdi Azemi, Xhejlane Godanci, Shiqerie Buçaj, Fatime Bunjaku, Shukrie Hyseni, si dhe të rinjtë e studios "M".
Skenografia: Valdet Rama;
Muzika: Efraim Kastrati;