Nëntor Fetiu është një aktor kosovar.

Jeta Redakto

Nëntor Fetiu lindi në Prishtinë27 qershor,1976. Nëntori u rrit në Prishtine dhe është aktor shqiptar, ndër më të njohurit e moshës së tij. Ai arriti pikën e tij më të lartë të karrierës pas perfundimit të luftës kur u angazhua që të luaj rolin e Korabit në serialin më të njohur kosovarë deri në ditet e sotme " Familja Moderne ". Është i njohur për të qeshurat e tij karakteristike që shumë shpesh i përdor gjatë performimit të rolit të tij në serial.

Filmografia Redakto

Mahmutovitët dhe Rexhepovitët Redakto

Familja Moderne - serial Redakto

Humor Libri Redakto

Referime Redakto