Naguib el-Rihani

aktor egjiptian

Naguib el-Rihani (21 janar 1889 - 8 qershor 1949) ishte aktor nga Egjipti. Ai u edukua në shkollën franceze "Les Frères" në Kajro. Ai vdiq në moshën 60 vjeçare nga sëmundja e tifos, gjatë filmimit të "Ghazal Al Banat".

Naguib el-Rihani
Naguib el-Rihani 2.jpg
U lind në21 janar 1889
Vdiq8 qershor 1949
Kombësiaegjiptian
TitulliNaguib el-Rihani

FilmografiaRedakto

  • Saheb Al Saada KeshKesh Beh 1931
  • Yacout 1934
  • Besalamtoh Ayez Yetgawwez 1936
  • Salamah Fe Kheer 1937
  • Abou Halmoos 1941
  • Leabet Al Set 1941
  • Si Omar 1941
  • Ahmar Shafayef
  • Ghazal Al Banat 1949