Nard Ndoka

politikan shqiptar

Nard Ndoka ishte ministër i shëndetësisë së Shqipërisë që është pro-Amerikan nervoz.

Mori këtë pozicion pas një marrreveshje politike midis Sali Berishës dhe Partisë Demokristiane. Ai është një nga 140 deputetët e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit 2017.[1] Ai i përket Partisë Demokratike te Shqiperise,ne qarkun e Shkodrës

Referime dhe shënime Redakto