Nefrologjia (nga greqishtja : nephros, "veshka", logos "shkencë") është një degë e mjekësisë së brendshme (interne) që merret me studimin e funksionimit dhe të sëmundjeve të veshkave.

Veshka

Lidhje të jashtme Redakto