Nova Gorica ( italisht: Nuova Gorizia , gjermanisht: Neu-Görz ) është një vendbanim, qendër komune dhe një qytet në Slloveni e ku ndodhet edhe selia e rajonit të Gorishka .

Shih edhe

Redakto